Happy Humpday!

Onsdag igen alltså. Vet inte riktigt var denna dag har försvunnit men borta är den! Satt och letade och bläddrade bland utbildningar på förmiddagen i alla fall. Dels att läsa här och kanske nästan mest de jag vill göra när jag är färdig med mitt Au Pair år. Det gäller att planera, har ju bara 3/4 kvar här, haha. Dock så har jag fått lov att tänka om lite gällande det jag ville plugga här. Har pratat med universitetet där jag hade sett en grafisk design kurs. Jag kom hit för sent för att kunna läsa nu i vår och nästa gång kurserna startar är vid sommarterminen, men då kan jag inte plugga (och vill heller inte) eftersom mina kids kommer att vara lediga hela dagarna då och jag har därmed andra arbetstider. Så alternativet är att läsa till hösten eller att som det lutar mest åt nu, ta en eller två weekendklasser för att få ihop mina credits. Vet att många Au Pairer gör det och här i STL är det många som åker till Chicago. Men det känns rätt lugnt än så länge, har pratat med flera andra som varit här i ett halvår och inte börjat fundera över sina credits. Sen kanske man inte ska vänta för länge, men med weekendklasser känns det ändå lugnt som sagt. 
Eftermiddagen och kvällen bestod sedan av hämtningar och skjutsningar och när vi var hemma vid sjutiden blev det middag och filmkväll med de två yngsta, andra kvällen i rad nu. Det märks att de känner sig allt mer hemma med att ha mig i familjen, nu ska det kittlas och klias ryggar och liggas i knä i soffan haha.
Nu tänkte jag se dagens avsnitt av Top Model (gillar att det är varje dag denna säsongen, men de kunde gärna fått vara längre avsnitt, också). Min värdmamma åkte till NY för jobb igår morse vilket innebär att jag är morgonchaufför resten av veckan. 
Vad gör ni alla där hemma?! :-)
Kram!
 
Nya tidsfördrivet..!