Kalas

Dagen har varit riktigt härlig idag! Hann med allt jag hade planerat. Skulle bland annat åka och hitta en present och så blev det ett par andra fynd i farten. När jag kom ut till parkeringen efter att jag var färdig kom jag inte ihåg vart jag hade ställt bilen, smidigt nog. Hela mallet där jag var har 5000 parkeringar och jag visste ju ungefär vart den var, men att leta efter en silvrig SUV på en parkering i USA är som att leta en nål i en höstack.. Till slut såg jag den och skulle låsa upp och kliva in, men dörren var fortfarande låst när jag ryckte i handtaget. Ops fel bil, tittade mig snabbt runt omkring och smög vidare utan att ha startat något larm och såg min bil på raden bakom. Jag var inte helt ute och cyklade då! När jag närmade mig kollade jag för säkerhets skull på regskylten innan jag försökte låsa upp. Jag kan inte numret som är på vår bil men som tur är har den sin regskylt från Massachusetts, där familjen bodde innan. Det var hur som helst fel bil men tredje försöket hamnade jag rätt. Nåja, inte helt lätt när alla tre var exakt samma modell och färg. Efter eftermiddagens jobb och skjutsningar avslutades sedan kvällen med födelsedagsfirande för min värdmamma. Supergod middag med lax (dock inte som din mamma ;-)! Är glad att min värdfamilj lagar så bra mat. Det hade ju känts sådär om man hamnat i en familj som levde på det i alla fall jag tänkte var typiskt amerikanskt, typ hamburgare, friterat och pizza alla dagar i veckan. Nej men ja, ni förstår haha. 
Imorgon är det redan torsdag och jag har inget speciellt på agendan och mina barn har ingenting på torsdagar heller. Får se vad jag och vi hittar på!
Ser även som sagt fram emot helgen, då det vankas kalas för lilltjejen och på söndag blir det en dag i riktig amerikansk anda med Super Bowl. Seattle Seahawks möter Denver Broncos och jag tror vi är bjudna till ett par grannar mitt emot som har ett party i samband med matchen. Ska bli roligt att se!
 
Katie har fått gå hos frisören och blivit tvättad och klippt. Hon fick även en fin scarf, haha söten! Tur jag får ha henne här..
..men saknar våran gris! världens bästa