End of weekend

Så var ännu en helg över och så även min lilla minisemester! Känns som att jag vinkade av min värdfamilj igår, men det var ju i onsdags förmiddag.. Ikväll är de tillbaka och imorgon återgår vi till vardagen. Nu är två veckors spring break över för den här gången men det är inte så väldigt länge kvar till de får sommarlov nu. Alla tre värdbarn slutar skolorna den sista maj. Veckorna kommer garanterat gå lika snabbt fram tills dess - påsk, en tripp till NYC i början på maj och sedan är vi där.
Igår var vi ute ett gäng och en av dem jag var med frågade hur länge jag varit här nu. Tre månader svarade jag men kom i samma stund på att det blir fyra månader imorgon! Känns helknäppt, en tredjedel av mitt år. Vad hände!? Även fast det känns som det mest naturliga att bo och vara här förstår jag fortfarande inte att jag är det. Märklig känsla!
Hur som helst, nu ska jag ta mig ut för det är hur soligt och fint som helst (efter ett par gråa och regniga dagar) + att jag måste åka och fixa en present åt lillkillen som fyllde 12 år igår! Grattis grattis!
Har varit dålig med kameran de här dagarna så ni får nöja er med en photo booth selfie från ett ostädat rum (tur inte allt rat kommer med i bild) och med det säger jag hejdå från St. to the Louis! Hej på er!