The mall

Det är dags för freedagsmyyys! Har haft fredagsmys mest hela dagen men nu har jag tagit helg! Vi var på bio och såg Transformers på eftermiddagen. Kan inte säga att jag tyckte den var jättebra men den hade sina stunder. Sen att amerikanerna ska tjoa, heja på och applådera när skurkarna åker på stryk är ju en annan femma haha! Gör vi det hemma med? Kan inte komma på att jag har upplevt det i alla fall. Dock var filmen alldeles för lång med sina 2h 37min! Efteråt gick vi in på Apple store (så smidigt att ha bion i mallet!) för att - wait for it - fixa min iPad och lilltjejens iPod! Vi hade ju båda glömt lösenorden och min har jag ju strulat på med ett bra tag. De i butiken tyckte också det var väldigt konstigt när jag berättade hur jag grejat på och vad som felat, men eftersom de har andra möjligheter i sitt iTunes gick det finemang att återställa den. En sisådär 5-10 minuter senare åkte vi hem nöjda och glada med nu, användbara prylar. Som vanligt undrar man varför man inte fixat det tidigare när det var så enkelt. Men nu så! 
Nu har jag en fortsatt lugn fredagkväll framför mig. Nästa fredag däremot blir det desto galnare då det är 4th of July firande här. Tidigare år har det hållt hus i downtown nere vid The Arch men eftersom det är ombyggnationer där har de i år flyttat hela kalaset till Forest park. De kommer därmed under några dagar stänga av gatan vi vanligtvis kör in på och istället ska de öppna en av grindarna i slutet av gatan och så kommer vi måsta ha passerkort på bilarna. Dessutom måste alla som ska besöka de boende här finnas på en besökslista som vakten har. Det väntas bli ca 100.000 besökare i parken och eftersom vi bor en gata bort kommer det nog att bli rätt crazy här nästa veckan med andra ord! :-)
Men först har vi en helg nu närmast att njuta av! Ha en trevlig helg godingar! 
Kram
Välkommen tillbaka till familjen kära iPad, efter sisådär 6 månaders frånvaro!
Så här mycket har jag haft att göra på jobbet idag haha! Skickat peruk-snapchats. 
Har sovit konstigt senaste veckan och vaknat hundra gånger. Vaknade tidigt även imorse och passade på att prova ett av de nya lacken från Essie, "find me an oasis", innan jag började jobba! :-)